Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

SMOOTHIE ΜΕ ΠΑΠΑΓΙΑ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ



ΥΛΙΚΑ
200 γρ παπάγια
100 γρ φράουλες φρέσκες
100 γρ ακτινίδια
250ml γάλα πλήρες
250 γρ γιαούρτι στραγγιστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίσε την παπάγια, κόψτε τη σε κομμάτια και βάλτε τα στο μπλέντερ μαζί με 100Ml γάλα και 100 γρ γιαούρτι.Πολτοποιήστε τα σε δυνατή ταχύτητα.Μοιράστε το μείγμα στα δύο ποτήρια και βάλτε τα στην κατάψυξη για 5'.Στο μεταξύ καθαρίστε το μπλέντερ και ρίξτε μέσα ξεφλουδισμένα και κομμένα με 75ml γάλα και 75 γρ γιαούρτι και πολτοποιήστε τα σε δυνατή ταχύτητα.Βγάλτε από την κατάψυξη τα ποτήρια και μοίραστε πάνω από την παπάγια το smoothie ακτινίδιο.Βάλτε πίσω στην κατάψυξη και αφήστε να παγώσει άλλα 5'.Καθαρίστε τις φράουλες και βάλτε τις στο μπλέντερ με το υπόλοιπο γάλα(75ml) και το υπόλοιπο γιαούρτι(75 γρ) και πολτοποιήστε τις.Βγάλτε τα ποτήρια από την κατάψυξη και γεμίστε τα με το smoothie φράουλας.Βάλτε τα για άλλα 5' στην κατάψυξη και σερβίρετε.


Το μυστικό μου
Αν θέλετε να κάνετε πολλούς διαφορετικούς συνδιασμούς γεύσεων, θα προσέξετε πάντοτε στην βάση να βάζετε πιο σαρκώδη φρούτα όπως παπάγια, μπανάνες και μάνγκο.
Επίσης δεν αφήνουμε κάθε φορά μία μία στρώση να παγώσει στην κατάψυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου